Doneren 

Hoewel de Historische Vereniging Westelijk Voorne als culturele ANBI geen winstoogmerk heeft, zijn er natuurlijk wel inkomsten nodig om de continuïteit te waarborgen. Deze zijn over het algemeen afkomstig uit subsidies, giften en eigen inkomsten.

Draagt u de Historische Vereniging Westelijk Voorne een warm hart toe? Om het instandhouden van ons Openluchtmuseum ook in de toekomst te kunnen garanderen, stellen wij een donatie erg op prijs. Elke bijdrage, groot of klein, helpt ons om De Duinhuisjes en Maria Rust verder te restaureren en te onderhouden.

Extra aftrek
bij culturele ANBI:

De Historische Vereniging Westelijk Voorne is een culturele ANBI. Voor donateurs van culturele  ­ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. ­Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift ­aftrekken in de aangifte ­vennootschapsbelasting.

Erfschenking of legaat

Misschien overweegt u een erfschenking of een legaat. Terugkoppeling over welke plannen de Historische Vereniging Westelijk Voorne met uw gift kan realiseren is altijd mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met onze penningmeester, dhr. Leo Winkelhorst,  e-mail: penningmeesterhvwv@hotmail.com

Aanmelding donatie

Met het invoeren van onderstaand formulier geeft u de Historische Vereniging Westelijk Voorne toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken  (zie onze privacyverklaring). De Historische Vereniging Westelijk Voorne verwerkt uw gegevens volgens de Wet bescherming persoonsgegevens.


RSIN nummer: 812916025

U kunt na invulling van het  onderstaande formulier eenvoudig afrekenen met Ideal


*** Velden met een * zijn verplicht!